Vaasan Hiihtäjien lämmittely-, kilpailupukuja viimeiset koot alennettuun hintaan!
Lämmittelypukuja: L (hinta 100€/kpl) Kuva
Kilpailupukuja: 2x150, XS (hinta 50€/kpl) Kuva
Sovitus ja tiedustelu Esa Markkila Yhteystiedot

Maanantain salitreenit alkavat 7.9. klo 18 Länsimetsänkoululla ilmoittautuminen hiihtokouluosiossa. Lisäksi syksyllä ulkotreenit torstaisin. Syysharjoittelu suunnattu 8-16 ikäisille eli (Naali-, Ahma- ja HS-ryhmälle).

   

If Femman on järjestänyt tänä kesänä kahdet rullahiihtokilpailut. Ensimmäisissä kilpailuissa 13.7. oli mukana Santeri Karppinen, joka sijoittui hienosti toiseksi.Tulokset

Toisissa kisoissa 20.8. Santeri oli jälleen mukana ja sijoitus oli kolmas. Santerin lisäksi mukana oli myös Valtteri Markkila, joka valitteli huonoa kulkua ja flunssaa. Valtterin sijoitus oli kahdeksas. Tulokset

Jonin ja Vaasan Hiihtäjien MM-mitaliViime vuosien aikana Vaasan Hiihtäjille julkisuutta hyvin tuonut nuori lupaus Joni Mäki on vaihtanut seuraa ja edustaa jatkossa Pyhäjärven Pohtia. Seuramuutolla Joni pyrkii varmistamaan että puitteet ovat kunnossa koti MM-kilpailuiden lähestyessä. Joni on tehnyt nuoresta iästä huolimatta suuria tekoja seuramme historiaan, joista viimeisimpänä nuorten MM-mitali Val di Fiemmestä 2014. Suomen tasolla Joni on saavuttanut useita nuorten suomenmestaruuksia ja laittanut jo viime vuosina hanttiin mm. miesten maajoukkuehiihtäjille. Seura toivoo kasvatilleen onnea matkalla kohti huippua ja kiitos kuluneista vuosista. Joni on edelleen Vaasan oma poika seuravaihdoksesta huolimatta ja toivottavasti näemme hänet mukana vielä joskus nuorten hiihtotoiminnassa.

Juuri ennen koulujen alkua eli noin viikko takaperin, Vaasan Hiihtäjät järjestivät junnujen toisen kesäleirin Syötteellä. Toisella leirillä väkeä ei ollut mukana niin paljon kuin ensimmäisellä, mutta hyvä 4 hiihtäjän junnutiimi saatiin kasaan. Vetäjinä jälleen Jere ja Jukka, kun taas Sanna vastasi ruokapuolesta. Mukaan saatiin pari ateriaa Karppisilta ja Sanna sitten kokkaili loput. Junnuja mukana tällä toisella leirillä oli Santeri Karppinen, Roope Perkiö, Aada Somppi ja Jenny Aalto.

Leirin kohokohta eli suoreeniLeirin ohjelmassa oli hiihtäjän kesäharjoiteita, joista nuorille mieluisimmaksi nousi suotreeni. Tämä toteutettiin tällä kertaa ilman sauvoja torstaipäivän toisena treeninä. Melkoisen raskaaksi osoittautui myös kevyt parin tunnin JK lenkki harjuilla, kun muutaman minuutin välein käytiin kääntymässä harjun alla ja kivuttiin taas takaisin ylös. Rullahiihto nousuja päästiin myös poikien kanssa testaamaan, kun molemmat kipusivat Pikku-Syötteen päälle ja Santeri vielä viimeisenä päivänä myös Ison-Syötteen päälle. Iso-Syötteen nousu oli saanut viime kerran jälkeen uuden pinnan ja on nyt loistavassa rullahiihtokunnossa varmisti myös pidempään syksyyn.

Nuorten harjoittelu jatkuu pitkin syksyä Vaasassa ja 27.8. olisi luvassa taas testijuoksu mahdollisuutta Metsäkalliossa.

Kesän hiljaiselo Vaasan Hiihtäjien toimituksen osalta alkaa olla taakse jäänyttä elämää ja paluu sorvin ääreen tapahtuu kolmikolla Jere Mäki, Veli-Petteri Liedes ja Sanna Heittola. Kolmikko tulee tarjoilemaan informaatio tulvaa niin sivuilla kuin sosiaalisessamediassa.

Mikäli edustat seuraa erilaisissa tapahtumissa, niin ole yhteydessä, johonkin trion jäseneen. Voimme näin tuoda tietoa erilaisista tapahtumista kiinnostuneiden tietoisuutteen helpommin. Tästä lähdetään kohti syksyä ja syksyn harjoitelua.

Leirin nuoriso edustettuna ennen pitkää lenkkiä.Vaasan Hiihtäjien ensimmäinen kesäleiri saatiin päätökseen sunnuntaina Syötteellä. Nuoret matkustivat viime viikon keskiviikkona Syötteelle ja reenailivat hiihtäjän kesäharjoitusten mukaisesti määrää, mäkeä ja rullia. Tällä kertaa leiri kokoonpanoon kuuluivat Santeri Karppinen, Jimi Aalto, Roope Perkiö, Petrus Genas, Jenny Aalto ja Aada Somppi. Reenikelit olivat vaihtelevat, mutta hyvät harjoitukset pystyttiin pitämään. Pojat pitivät erityisesti pitkästä 4 tunnin vaelluksesta, mutta myös reenien jälkeisistä viileistä uimasessioista. Sauvarinteen harjoituksen aluksi Syötteen takarinteet hieman hirvittivät, mutta myös nuorimmat selviytyivät kunnialla pitkästä sauvakävely noususta useampaankin kertaan. Leiri päättyi sunnuntaina poikien osalta Pytkynharjulle kapuamiseen, joka kruunasi väsymyksen. Takaisin tulomatkalla oli hiljaisia nuoria takapenkeillä.

Kesän leiritys jatkuu taas kesänlopussa, joten ilmoittaudu toiselle leirille jo nyt jäsensivujen hiihtokouluosiossa.

   
Copyright © 2015 Vaasan Hiihtäjät. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.

Kirjautuminen