Vaasan Hiihtäjien lämmittely- ja kilpailupukujen viimeiset koot alennettuun hintaan!
Lämmittelypukuja: L (hinta 100€/kpl) Kuva
Kilpailupukuja: 2x150 (hinta 50€/kpl) Kuva
Sovitus ja tiedustelu Esa Markkila Yhteystiedot

Vaasan Hiihtäjien sisätreenit käynnissä Länsimetsän koululla maanantaisin klo 18:00. Sisäänkäynti koulun takaa. Sisään pääsee vain ohjaajalla olevalla avaimella, joten olethan ajoissa paikalla, niin pääsemme aloittamaan treenit tasalta. Ohjelmassa sählyä, voima-, nopeus- ja koordinaatioharjoituksia. Ottakaa mukaan sählymaila, sisäpelikengät, jumppapatja ja juomapullo. Sisätreeneihin voivat osallistua kaikki Naali-, Ahma- ja HS-ryhmäläiset (8-16v). Myös uusia innokkaita hiihtäjiä otetaan mielellään mukaan.

Tulevat treenit ja ilmoittautuminen osoitteessa: http://vaasanhiihtajat.com/hiihtokoulu

   

Vaasan Hiihtäjien vuosikokouksessa 24.11 valittiin seuralle uusi johtokunta. Seuran puheenjohtajana toimii Jere Mäki ja Hannu Halmesmäki siirtyy hoitamaan varapuheenjohtajan tehtäviä. Esa Markkila jatkaa sihteerinä. Rahastonhoitajan tehtäviä hoitaa Tero Mäki Tapani Penttilän jätettyä johtokunnan. Myös Tuija Dahlström ja Holger Sved siirtyivät sivuun johtokunnasta. Vaasan Hiihtäjät kiittää johtokunnan jättäneitä ansiokkaasta työstä seuran hyväksi. Johtokunnassa jatkavat Seppo Ruostekoski, Asko Karppinen, Janne Pulkkinen ja Pekka Liedes. Uutena johtokunnan jäsenenä mukaan tuli Jukka Perkiö. Johtokunnan jäsenien tehtäviä tarkennetaan ensimmäisessä kokouksessa.

Kilpailuihin ilmoittautuminen on muuttunut. Uutena kilpailuilmoittajana toimii Veli-Petteri Liedes ja ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta. Lisää tietoa tästä.

Tiedottajan tehtävät siirtyvät Sanna Heittolalle. Juttuvinkkejä sekä treeni- ja kilpailukuvia otetaan mielellään vastaan.

Johtokunnan, sekä kilpailuilmoittajan ja tiedottajan yhteystiedot löytyvät tästä.

Vuosikokouksessa päätettiin seuran jäsenmaksun pysyvän ennallaan.

Metsäkalliossa tungostaViikonlopun jatkuva lumisade kerrytti märkään maahan valkoista taikaa monta senttiä ja tämän johdosta myös pitkään kumipyöriä kuluttaneet rullahiihtäjät vaihtoivat sivakat alle ja suuntasivat Metsäkallioon. Metsäkalliossa on alkuviikosta pikku pakkasten jälkeen nähty hiihtäjiä aina veteraaneista nuorempaan polveen saakka. Metsäkallion tasainen alusta ja loiva maasto ovat vaikuttaneet selvästi siihen että rata on pysynyt valkoisen puoleisena eikä kovin suuria määriä hiekkaa ole noussut sauvojen mukana pohjasta. Hyviä suksia tästä huolimatta ei kannata pilaamaan lähteä, mutta huonoimmilla voi kokeilla tasatyöntöä ja perinteistä. Sääennusteet kuitenkin näyttävät pahalta ja nähtäväksi jää kauanko taian vaikutus kestää raukeaako se jo ennen keskiyötä.

Sanna VuokattiMaastohiihdon kilpailukausi avattiin Vuokatissa lauantaina 31.10 Suomen Cupin sprintillä. Vaasan Hiihtäjistä kilpailussa olivat mukana Anni Ruostekoski ja Sanna Heittola. Molempien matka katkesi heti karsinnassa. Sanna oli karsinnan 31. jääden jatkopaikasta sekunnin. Anni oli kilpailun 39. ja jäi jatkopaikasta vajaa neljä sekuntia.

Anni veti vielä keskiviikkona hyvän mattotestin, mutta kisassa jalkoja rupesi hapottamaan liian aikaisin. Sanna puolestaan ei päässyt koko kisan aikana kunnolla vauhtiin.

Naisten Suomen Cupin avauskilpailun voitti selvästi Mona-Lisa Nousiainen ja miesten puolella voiton vei Matias Strandvall. Strandvall kuitenkin hylättiin välierissä tapahtuneen tilanteen johdosta, jossa Ville Nousiainen kaatui. Voittajaksi nousi lopulta vaasalainen Toni Ketelä.

Tulokset

Syyskuun lopussa juostiin kesän viimeinen Himos uphill run, jossa mukana seuramme Anni Ruostekoski. Anni oli mäkijuoksun kuudes naisissa. Tulokset

Vöyrin Norrvallassa käytiin lauantaina Botniakierros aurinkoisissa, hieman tuulisissa olosuhteissa. Santeri Karppinen oli juniorien 5km matkallan neljäs. Santeri lähti kovaa liikkeelle, mutta loppumatkasta sattunuyt ikävä kaatuminen ja nilkan nyrjähtäminen hidastivat hieman lopussa. Veli-Petteri Liedes juoksi täyden 30 km matkan ja loppusijoitukseksi tuli 9. ajalla 2.10,40. Vauhti pysyi hyvänä loppuun asti. Aika parantui noin 4 minuuttia viime vuodesta. Tulokset

   
Copyright © 2015 Vaasan Hiihtäjät. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.

Kirjautuminen