Viimeisimmät uutiset

 • Vaasan Hiihtäjien hiihtoasutilaus

  Vaasan Hiihtäjien uudet hiihtoasut lähtevät tilaukseen 25.10.2023. Ota yhteyttä Sannaan sopiaksesi asujen kokeilusta (sanna.heittola@vaasanhiihtajat.com tai 0407641388).

  Hinnat:

  Hinnoista lähtee pois jonkin verran sponsorin ansiosta. Tarkkaa alennusta on vaikea sanoa ennen kuin tilausmäärät ovat selvillä. LitoBotnia sponsoroi aktiivisille toiminnassa mukana oleville hiihtopipot.

  Elite-takki 109e (cm-koot 99e)

  Elite-housut (mustat, ei seuran tunnuksia): 72e/kpl

  Fusion-pipo: 20e/kpl

  Running t-shirt ss ux (tekninen lyhythihainen t-paita): 35e/kpl

  Lämmin talvitakki 104 e. Värinä tummansininen (takin tiedot, väri tummemman sininen kuin kuvassa). Seuran logo selkään.

 • Seuran hiihtoasut 2023

  Vaasan Hiihtäjät on tekemässä hiihtoasu-tilausta Nonamelta syksyn 2023 aikana. Lisää tietoa puvuista ja tilauksesta lähiviikkoina.

  Olisiko sinun yrityksesi halukas sponsoroimaan junnujen takkeja? Voit olla yhteydessä sanna.heittola@vaasanhiihtajat.com mahdollisimman pian, niin sovitaan yksityiskohdista.

 • Syksyn treenikausi käynissä: infoa osallistujille

  Syyskauden junnutreenit ovat käynnistyneet. Junnutreenit pidetään keskiviikkoisin klo 18-19 ja niihen ovat tervetulleita sekä ”pikku”junnut että Hopeasompa-ryhmään kuuluvat. Tällä hetkellä treeneissä käy 7-14-vuotiaita. Hopeasompa-ryhmällä (eli niillä junnuilla, jotka hiihtävät talvella kilpaa) on lisäksi omat treenit kahden viikon välein.

  Treeneistä tiedottaminen tehdään Nimenhuudon kautta, eli kannattaa rekisteröityä sinne. Junnutreeneillä on myös oma WhatsApp-ryhmä. Jos haluat liittyä siihen voit laittaa viestiä Sannalle (O4O7641388).

  Junnutreeneihin pääsee mukaan maksamalla jäsenmaksun. Tietysti saa tulla mukaan kokeilemaan pari kertaa maksutta.

  Treeneissä teemme esimerkiksi kehonhallintaa, koordinaatiota, nopeutta ja loikkia. Ekassa treenissä mukana olijoiden pyynnöstä käymme myös seikkailemassa Metsäkallion poluilla.

Syötemaja

Syötemajan remontti on valmis ja varauksia otetaan vastaan

Vaasan Hiihtäjien Syötemaja sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Suomen eteläisimmän tunturin läheisyydessä ja tarjoaa Iso-Syötteen tunturialueen jylhän luonnon ja paljon harrastusmahdollisuuksia jokaisena vuodenaikana. Tuntureiden päältä avautuu uskomattomat maisemat, luonnonrauhaa ja monipuoliset kansallispuiston reitit.

Treenit

Ajankohtaista

7-12 vuotiaiden junnutreenit sekä HS-ryhmän harjoitukset pyörivät ja pääset ilmoittautumaan treeneihin Nimenhuudossa. Jos olet uusi liity ryhmään.

Maksu

Sulan ajan treeneihin voivat osallistua seuran jäsenmaksun maksaneet juniorit.

Talven 2024 hiihtokoulumaksut päätetään alkutalvesta.

Tukijat

Tiesitkö, että Metsäkallion peltoladut hoidetaan seuran toimesta talkootöinä?

Ryhdy tukijaksi ja lisäämme yrityksesi logon tähän.

Olet sitten suur- tai pienyritys, yrittäjä tai vaikka yksityishenkilö, tukemalla meitä annat nuorille mahdollisuuden harjoitella hiihtoa ohjatusti asuinalueiden lähellä tasosta riippumatta. Jotta voisimme taata riittävän määrän liikuntaa lapsille, pyrimme omalta osaltamme seurana lisäämään urheilun ja hiihtourheilun miellekkyyttä. Tämä tapahtuu mm. oikean tekniikan opettamisella lapselle ja nuorelle mielekkäällä tavalla. Lisäksi harjoitukset tukevat lapsen sekä nuoren kasvua kehittäen oman kehon tuntemista sekä esimerkiksi tasapainon hallintaa.

 • Kerta luontoiset tukimaksut voi suorittaa Vaasan Hiihtäjien tilille:
  BIC: OKOYFIHH
  IBAN: FI7456700820167607
 • Liitä selitteeksi ”Tukimaksu23 sukunimi etunimi”
 • Halutessasi tehdä tukisopimuksen seuran kanssa ole yhteydessä seuran puheenjohtajaan.

Pienikin tuki on tärkeä, kiitos!