Viimeisimmät uutiset

 • Seuran hiihtoasut 2023

  Vaasan Hiihtäjät on tekemässä hiihtoasu-tilausta Nonamelta syksyn 2023 aikana. Lisää tietoa puvuista ja tilauksesta lähiviikkoina.

  Olisiko sinun yrityksesi halukas sponsoroimaan junnujen takkeja? Voit olla yhteydessä sanna.heittola@vaasanhiihtajat.com mahdollisimman pian, niin sovitaan yksityiskohdista.

 • Syksyn treenikausi käynissä: infoa osallistujille

  Syyskauden junnutreenit ovat käynnistyneet. Junnutreenit pidetään keskiviikkoisin klo 18-19 ja niihen ovat tervetulleita sekä ”pikku”junnut että Hopeasompa-ryhmään kuuluvat. Tällä hetkellä treeneissä käy 7-14-vuotiaita. Hopeasompa-ryhmällä (eli niillä junnuilla, jotka hiihtävät talvella kilpaa) on lisäksi omat treenit kahden viikon välein.

  Treeneistä tiedottaminen tehdään Nimenhuudon kautta, eli kannattaa rekisteröityä sinne. Junnutreeneillä on myös oma WhatsApp-ryhmä. Jos haluat liittyä siihen voit laittaa viestiä Sannalle (O4O7641388).

  Junnutreeneihin pääsee mukaan maksamalla jäsenmaksun. Tietysti saa tulla mukaan kokeilemaan pari kertaa maksutta.

  Treeneissä teemme esimerkiksi kehonhallintaa, koordinaatiota, nopeutta ja loikkia. Ekassa treenissä mukana olijoiden pyynnöstä käymme myös seikkailemassa Metsäkallion poluilla.

Syötemaja

Syötemajan remontti on valmis ja varauksia otetaan vastaan!

Vaasan Hiihtäjien Syötemaja sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Suomen eteläisimmän tunturin läheisyydessä ja tarjoaa Iso-Syötteen tunturialueen jylhän luonnon ja paljon harrastusmahdollisuuksia jokaisena vuodenaikana. Tuntureiden päältä avautuu uskomattomat maisemat, luonnonrauhaa ja monipuoliset kansallispuiston reitit.

Syötemaja hinnasto 2023 pidätämme oikeudet hinnaston muutoksiin.

Vaasan Hiihtäjien maja (120 m2) sijaitsee Iso-Syötteen talviurheilukeskuksen läheisyydessä Pytkynharjun pohjoispuolella. Majan osoite on Pytkynojantie 8.


Kyselyt sähköpostitse tai puhelimella:
Sanna 0407641388
e-mail: mokki@vaasanhiihtajat.com

Treenit

Ajankohtaista

7-12 vuotiaiden junnutreenit sekä HS-ryhmän harjoitukset pyörivät ja pääset ilmoittautumaan treeneihin Nimenhuudossa. Jos olet uusi liity ryhmään.

Maksu

Sulan ajan treeneihin voivat osallistua seuran jäsenmaksun maksaneet junnut.

Talven 2024 hiihtokoulumaksut päätetään alkutalvesta.

Vakuutukset

Skipassi tai urheiluvakuutus on pakollinen kaikille hiihtokoululaisille. Vaasan Hiihtäjät eivät ota vastuuta hiihtokoulussa tapahtuneista vahingoista ja tämän vuoksi kaikkien on huolehdittava vakuutusasiat kuntoon. Suosittelemme Hiihtoliiton Skipassin hankkimista. Skipassi sisältää urheiluvakuutuksen ja on pakollinen kaikille kilpaa hiihtäville, sillä se sisältää myös lisenssin.  Lisää tietoa Skipassista

Ryhmät

Naali (7-9 vuotiaat)

Parin lenkin käyneille hiihtäjän aluille. Mahdollisuus myös vapaan tyylin hiihtoharjoitteluun.
Harjoittelu: perustaitoa leikin varjolla.

Ahma (10-16 vuotiaat)

Kokevat vauhdin hurmaa ja kirmaavat keväthangilla kuin ahmat konsanaan. Treenityyleinä perinteinen ja vapaa.
Harjoittelu: tekniikkapainotteista sekä kisailua.

Hopeasompa 13-16 vuotiaat Huom! Kokoontuminen Öjbergetillä.

Harjoittelu keskittyy tekniikkaan sekä vauhtiin (nopeusharjoittelu sekä erityyppiset intervallivedot). Tavoitteena hiihtäjäkohtaisen kilpavauhdin kehittäminen ja osallistuminen kilpailuihin. Valmentaja ja yhteyshenkilö Anni Ruostekoski, puh. 0504076107.